Κατάστημα ΑΣΤΕΡΑΣ στην Λαμία

Η ΄΄ΑΣΤΕΡΑΣ’’ Αφοί Τρ. Σκούρα Α.Ε.,απασχολεί 20 εργαζόμενους και στηρίζει την τοπική κοινωνία με κάθε δυνατό  τρόπο, ανταποκρινόμενη στην εκτίμηση που απολαμβάνει από τον καταναλωτή.

Στην ‘’ΑΣΤΕΡΑΣ’’ Αφοί Τρ. Σκούρα Α.Ε στόχοι μας είναι:

  • Να επιβεβαιώνουμε καθημερινά τη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας προσφέροντας σταθερά, προϊόντα υψηλής ποιότητας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές και πληθώρα προσφορών.
  • Να φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση και την εξειδίκευση των εργαζομένων μας σε θέματα ποιοτικής εξυπηρέτησης, στη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων – ποιοτικών ελέγχων.

Το ΑΣΤΕΡΑΣ Cash & Carry, υποστηρίζει με επιτυχία επαγγελματίες με επιχειρηματική δραστηριότητα Mini Market, Ψητοπωλεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Bars, ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά και μεγάλες μονάδες μαζικής εστίασης.
Σκοπός μας, να είμαστε ο προτιμώμενος προμηθευτής του κάθε επαγγελματία προσφέροντας του ποιοτικές υπηρεσίες, πλούσια γκάμα προϊόντων και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Επενδύοντας στην προσωπική εξυπηρέτηση, είμαστε κοντά στον επαγγελματία με την ομάδα πωλήσεων μας ή με το δυναμικό του καταστήματος μας προσφέροντας:

> Ευέλικτους τρόπους παραγγελίας

poster_topiki-agora