"ΑΣΤΕΡΑΣ’’ Αφοί Τρ. Σκούρα Α.Ε

Η εταιρεία ΄΄ΑΣΤΕΡΑΣ’’ Αφοί Τρ. Σκούρα Α.Ε. είναι οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο τροφίμων και ποτών στο νησί της Σκιάθου. Ιδρύθηκε το 1995 από τον Τριαντάφυλλο Σκούρα στην περιοχή Αμμουδιά και ακολούθησε σταθερή ανοδική πορεία.

Η λειτουργία και η ανάπτυξη της εταιρείας βασίζεται στην αυστηρή τήρηση κανόνων διαχείρισης και στην φιλοσοφία της, που διέπεται από σεβασμό στον πελάτη και στον συνεργάτη. Στον ΑΣΤΕΡΑ παρέχουμε καθημερινά ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στηρίζουμε και προωθούμε συστηματικά τα Ελληνικά προϊόντα

Η επιχείρηση ανήκει στον όμιλο αγορών ΑΣΤΕΡΑΣ και έχει αποκλειστικές συνεργασίες με προμηθευτές εσωτερικού και εξωτερικού. Η απευθείας εισαγωγή προϊόντων από όλο τον κόσμο συμβάλει ουσιαστικά στην προσφερόμενη ποικιλία αγαθών καθώς και στην μείωση του κόστους με όφελος προς τον καταναλωτή.

Η ΄΄ΑΣΤΕΡΑΣ’’ Αφοί Τρ. Σκούρα Α.Ε.,απασχολεί 20 εργαζόμενους και στηρίζει την τοπική κοινωνία με κάθε δυνατό  τρόπο, ανταποκρινόμενη στην εκτίμηση που απολαμβάνει από τον καταναλωτή.

Όραμα

Η άρτια εξυπηρέτηση των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται, με ποιοτικά προϊόντα σε άριστες τιμές σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον που χαίρεσαι να ψωνίζεις!

Επιχειρηματικοί στόχοι

Στην ‘’ΑΣΤΕΡΑΣ’’ Αφοί Τρ. Σκούρα Α.Ε ,εμείς και οι συνεργάτες μας, συνεχίζουμε σταθερά και μεθοδικά να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς το συμφέρον των καταναλωτών. Με το ίδιο πάθος ανταποκρινόμαστε στις δεσμεύσεις που εξ’ αρχής έχουμε θέσει.

Στην ‘’ΑΣΤΕΡΑΣ’’ Αφοί Τρ. Σκούρα Α.Ε στόχοι μας είναι:

  • Να επιβεβαιώνουμε καθημερινά τη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας προσφέροντας σταθερά, προϊόντα υψηλής ποιότητας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές και πληθώρα προσφορών.
  • Να φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση και την εξειδίκευση των εργαζομένων μας σε θέματα ποιοτικής εξυπηρέτησης, στη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων – ποιοτικών ελέγχων.
  • Να προβάλλουμε και να προωθούμε τα άριστα προϊόντα τοπικών παραγωγών συμβάλλοντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής
  • Να επενδύουμε στη γνωριμία μαζί σας. Να ακούμε τις επιθυμίες σας. Γιατί είναι σημαντικό για μας να βελτιώνουμε τις υπηρεσίας σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας.
  • Να διατηρούμε τους ισχυρούς δεσμούς μας με την τοπική κοινωνία, με στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής αποστολής -εθελοντισμού που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας.
  • Να είμαστε η πλέον ποιοτική αγορά τροφίμων, η πρώτη δυνατή επιλογή στις καθημερινές αγορές σας!
  • 2014
  • 2015
  • 2016